Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010

σάββατο


~τα πρώτα δείγματα απ' το νέο δίσκο του flying lotus. είναι νωρίς ακόμα για σχόλια.
~"Το
Muzine κλείνει. Ο εκδότης του Νεκτάριος Λαμπρόπουλος μιλάει για την δική του περιπέτεια στον παράξενο μουσικό Τύπο της χώρας μας.
Ας σημειωθεί προκαταβολικά ότι σύμφωνα με την διαχρονική πληροφόρηση του
blog, τα άλλα δύο μουσικά περιοδικά που, ας πούμε, μας αφορούν εδώ πουλάνε κάτω από 1000 αντιτύπα το μήνα και ας λένε ό,τι θέλουν. 10 και 15 χιλιάδες έδινε κάποτε το Ποπ & Ροκ υπό άλλες συνθήκες και άλλες νοοτροπίες, αλλά αυτές οι εποχές έχουν παρέλθει εδώ και πολλά πολλά χρόνια και με τα παραμύθια του κάθε άκλαφτου και τον συρφετό κειμένων που δημοσιεύονται τριγύρω, δεν αναμένεται να δούμε τέτοια νούμερα προσεχώς". [η συνέντευξη εδώ].
~
παναγούλα μ' τι φτιάνς; -να, εδώ γιαννούλα μ' παιδεύομαι με τη φιλίτσα και τη νίνα...
~ανταπόκριση από χθες το βράδυ:
Αξιότιμε κ. Ιλό,
Μια και μόνο λέξη μπορεί να περιγράψει την χθεσινοβραδινή συναυλία: Φαντασμαγορία. Ο Μιχάλης Ρακιντζής έφερε εις πέρας ένα απαιτητικό πρόγραμμα με παλιές και νέες επιτυχίες του που κυμαίνονται στις παρυφές του χιπ χοπ, ηλεκτρικές κιθάρες πλημμύρισαν τον χώρο, με τις εικόνες και τα λόγια του μας χάρισε αξέχαστες αναμνήσεις και απέδειξε την συνθετική του δεινότητα και την ικανότητα να μιλάει στις καρδιές μας. Θα ήταν πραγματικά καινοτόμο να επιχειρήσετε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη με τον Μιχάλη Ρακιντζή, είμαι σίγουρος ότι θα είχε ενδιαφέρον για όλους εκείνους που τον μέμφονται.
Σας ευχαριστώ για την ικανοποίηση του αιτήματός μου.