Παρασκευή, 1 Μαΐου 2009

think twice


Ο Palov και ο Mishkin μεγάλωσαν μαζί σε μια εποχή που μεσουρανούσε το break dance, οι αγώνες wrestling μέσω καλωδιακής και οι ανταλλαγές με κασέτες old school hip hop. Πολύ γρήγορα κέρδισαν την προσοχή ως breakers στα σχολικά πάρτι και τα πάρκα γύρω από τα σπίτια τους, ενώ μαζί δημιούργησαν και την πρώτη τους μπάντα, ένα κουαρτέτο που γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε εξωσχολικές εκδηλώσεις.
Γύρω στο 1987 το δίδυμο έπρεπε να χωρίσει εξαιτίας της ξαφνικής μετακόμισης του Μishkin σε άλλη πόλη, σε άλλο σχολείο. Ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους και κανείς δεν άκουσε νέα του άλλου για τουλάχιστον 20 χρόνια. Κάποιες επαφές μεταξύ τους έγιναν, άλλα καμία δεν ήταν τόσο δυνατή ώστε να τους φέρει κοντά και να τους κάνει να συνεργαστούν ξανά.
Τον Μάρτιο του 2006, εντελώς τυχαία, βρεθήκαν μέσα στο ίδιο ταξί…
Και έτσι επανασυνδέθηκαν …
Στις αρχές του 2007 η cast-a-blast ανέθεσε στο περιβόητο δίδυμο την επιλογή κομματιών για την συλλογή Backslam Extravaganza. Μέχρι σήμερα οι Palov & Mishkin έχουν κυκλοφορήσει μουσική για μερικά από τα καλύτερα ευρωπαϊκά labels του χώρου όπως τα Gamm, Rebtuz, και Resence records, έχουν κάνει ρεμιξ για τους Hot 8 Brass Band, τις Tru Thoughts ενώ οι δίσκοι τους βρίσκονται στις πρώτες θέσεις πωλήσεων σε δισκάδικα όπως τα αγγλικά Fat City, Phonica και Juno records.
To Τhink Twice [που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες] συνδυάζει το Funk, και το Hip Hop, με Cumbia, Reggae και Breaks με ένα τρόπο παιγνιδιάρικο και χιουμοριστικό που αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν των Palov & Mishkin.
Οι συνεργασίες στο άλμπουμ περιλαμβάνουν τον Γιάννη Δημητριάδη των Happy Dog Project, τον Jeff Gonzalez γνωστότερο ως Bnc και τον Τm Juke της Tru Thoughts όπου με το remix του στο Basking in the Ambience κλείνει με δίσκο με τον καλύτερο τρόπο.
Το Think Twice κυκλοφορεί αποκλειστικά από την cast-a-blast και διανέμεται από την Ankh productions (
ankh@tellas.gr) στην Ελλάδα και την Mconnexion (www.mconnexion.de) στον υπόλοιπο κόσμο.
info@cast-a-blast.com, τηλ. 210 8629857, 6970285233
www.cast-a-blast.com, www.myspace.com/palovandmishkin, www.myspace.com/castablast
never forget