Πέμπτη, 14 Μαΐου 2009

live


συναυλίες, συναυλίες, συναυλίες... χαμός.
από σήμερα μέχρι την κυριακή με δέκα ευρώ μπορείς να δεις:
~το βερολινέζο ignaz schick και τον τάσο στάμου "σε ένα σετ ελεύθερου αυτοσχεδιασμού βασισμένο σε diy electronics, πειραγμένα turntables και αδόκιμα σόλο ακουστικών οργάνων και αντικείμένων". στο kinky kong, απόψε [πέμπτη 14/5], στις 9.30 το βράδυ.
~τον spyweirdos στην πρώτη παρουσίαση του νέου εξαιρετικού άλμπουμ του ten letters στο bios, μαζί με τον ισλανδό traject [που επίσης μόλις κυκλοφόρησε το άλμπουμ του trajectic στην creative space] και τον bjarni gunnarsson που ανοίγει τη βραδιά. αύριο [παρασκευή 15/5] στις 8.30 το βράδυ [μην αργήσεις].
~τους socos & the live project band με νέο δίσκο [objects in mirror are closer than they appear] στο κύτταρο, την κυριακή 17/5, στις 10 το βράδυ. ανοίγουν οι raintear.
επίσης:
~μίνι φεστιβάλ στο παρκάκι της ναυαρίνου για οικονομική ενίσχυση [όσα έχεις δίνεις] με συμμετοχή των larry gus, zebra tracks, berlin brides, my wet calvin και exposed by observers. από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11.
~τους last drive [παρασκευή και σάββατο στις 9] με νέα δουλειά [heavy liquid] στο gagarin 205. ανοίγουν οι dustbowl. με 15 ευρώ.
~τη sugahspank! με τους the swing shoes στο half note. με 30 ευρώ.
~έχει και ζωντανούς αγγελάκα-βελιώτη στον τελευταίο όροφο του νέου metropolis [πανεπιστημίου 54 και εμ. μπενάκη] τη δευτέρα στις 10.30 το βράδυ. με 18 ευρώ.
~και στη θεσσαλονίκη, ένα event της granny records: το σάββατο 16/5 οι free piece of tape με τον inverz στο facta non verba [ίωνος δραγούμη 65]. στις 9.30. θα υπάρχει και το νέο άλμπουμ των eventless plot [ikon].
[ένα κομμάτι που αξίζει να γίνει χιτ]