Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008

error code


Το Error Code επέστρεψε!
Η Micromusic σκηνή, αφού καθιερώθηκε σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και η Μόσχα, τώρα έρχεται στην Αθήνα και στο Κ44.
Για μια ακόμη φορά, μετά το Synch Festival 2008, στο μπαρ Κ44 γίνεται εισβολή από gameboy και 8-bit ήχους!
Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, τρεις καλλιτέχνες από τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και τη Λάρισα, έρχονται στο Κ44 με τις βαλίτσες τους γεμάτες gameboy και πολύ διάθεση για χορό!
To Error Code και το Κ44, παρουσιάζουν την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου:
Bubblyfish (NY/Japan)
Tonylight (Milano)
Sally Zero (Larisa)
Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ
Ώρα: 22:30
Η Haeyoung Kim, γεννήθηκε στην Ιαπωνία και απέκτησε κλασική παιδεία με σπουδές στο πιάνο. Τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη και με το όνομα Bubblyfish εξερευνεί τα όρια της ηλεκτρονικής μουσικής, δημιουργώντας 8-bit και πειραματική μουσική με το Gameboy της.
www.myspace.com/bubblyfishmusic
Ο Tonylight ζει και δημιουργεί στο Μιλάνο. Στην πορεία του ως μουσικός, του άρεσε να ανακαλύπτει νέους ήχους και να πειραματίζεται, έτσι σύντομα γοητεύτηκε από την 8bit σκηνή και ήταν ένα από τα πρώτα μέλη της micromusic κοινότητας. Δημιουργεί μουσική χρησιμοποιώντας το Gameboy του και άλλες παλιές κονσόλες και υπολογιστές.
www.myspace.com/microtony
Ο Sally Zero, γεννήθηκε και ζει στη Λάρισα. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική παίζοντας μπάσο σε τοπικά συγκροτήματα, αλλά γρήγορα άρχισε να πειραματίζεται με νέους ήχους. Κάποια μέρα ξέθαψε το παλιό του Gameboy και άρχισε να δημιουργεί εκπληκτική 8-bit μουσική.
www.myspace.com/sallyz3r0
Error Code Sampler CD
Με αφορμή τo πρώτο Micromusic Party στην Αθήνα, την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στο Κ44, σας παρουσιάζουμε το πρώτο Sampler CD του Error Code. 8-bit ήχους και μουσική που δημιουργήθηκε με ...ένα Gameboy από τους Tonylight και ο Sally Zero.
Περιορισμένος αριθμός θα διανεμηθεί δωρεάν κατά τη διάρκεια της συναυλίας.
Για δωρεάν download επισκεφθείτε το
www.errorcode.gr