Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2008

touch her, επιτέλους

του Κου ΔΕΗ-Thomen...
η σαμάνθα απόψε στο gagarin. λίγο σιτεμένη βέβαια και με εικοσιδύο χρόνια καθυστέρηση, αλλά πάντα η γριά κότα είχε το ζουμί [για όποιον ενδιαφέρεται να την κάνει σούπα]. τουλάχιστον δεν της έχουν φτάσει οι άκρες απ' τα χείλια στα αυτιά, ούτε της έχει μεγαλώσει το μέτωπο τριάντα εκατοστά [δες σε μια στήλη με 'κοζμικά' άλλες συνομήλικές της και θα καταλάβεις].
η αλήθεια είναι ότι η καημένη η σαμάνθα δεν είναι πολύ μεγαλύτερη από την κάιλι [μόνο δυο χρόνια], οι τρίτες σελίδες όμως της "σαν" δεν ήταν "νέιμπουρς" [μόνο η τηλεόραση χαρίζει 'διάρκεια' στους μέτριους και στους ατάλαντους], δεν ευτύχησε να έχει τους παραγωγούς της κάιλι [γιατί από φωνή μουνί κι οι δύο], δεν κατάφερε να κάνει άλλη μεγάλη επιτυχία [αν και το touch me είναι τραγουδάρα μπροστά στο i should be so lucky], δεν συνέχισε στη σόου μπίζνες παρόλο που στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι προτιμούσε τις γυναίκες [τι αντρικές φαντασιώσεις και κουραφέξαλα, μόνο τα gay icon αντέχουν στο χρόνο, οι στρέιτ δεν είναι ικανοί να διατηρήσουν τις σταρ τους, τις θυμούνται όσο κρατάει μια μαλακία -και πόση διάρκεια μπορεί να έχει μια μαλακία;]. τι σημασία έχει ότι την κερδίζει παντού την κάιλι και με διαφορά στήθους; καμία, προφανώς, η τρισπίθαμη έγινε class γκόμενα και η άλλη έμεινε βήτα γκόμενα κι ας της ρίχνει και τρεις πόντους.
έτσι η κάιλι έρχεται μετά βαΐων και κλάδων στη μαλακάσα για να γίνει λαϊκό προσκήνυμα και η σαμάνθα θα παίξει στο gagarin σε καμιά πεντακοσαριά στην καλύτερη των περιπτώσεων, ανάμεσα σε σοφτ πορνό και ταινίες γάμα διαλογής [=fuck class]. αυτές τις αδικίες θα τις πληρώσουμε μια μέρα. όλοι μας.
[αν την κάνει κάποιος σούπα απόψε, ας βάλει στο καζάνι και την καλομοίρα].